Opblaasbare Feestpoppen, Feestbogen en Skydancers

Abraham of Sarah gezien, 12.5 – 25 – 40 – 50 – 60 jaar getrouwd, geboorte, verjaardag, pensioen, geslaagd of gewoon een ander feest?

Een Skydancer is een perfecte blikvanger voor uw opening, opendag of evenement.

Om een passende feestpop, feestboog of skydancer te huren bent u bij ons aan het juiste adres! Onze opblaas poppen zijn erg mooi en vriendelijk geprijsd en met een hoogte van circa 4.0 – 4.5 meter vallen zij op bij elk feest.
De opblaasbare poppen zijn makkelijk te hanteren en op te zetten. Onze feestpoppen worden geleverd in een handige opbergtas en voorzien van alle benodigde montagematerialen en een duidelijke opzetinstructie.

Een huurtermijn bedraagt 3 dagen, een leveringsdag, een gebruiksdag en een ophaaldag. Meerdere dagen huren is ook mogelijk. Een weekend telt als één gebruiksdag. Mocht er onverhoopt storing ontstaan tijdens de verhuurperiode dan proberen wij u zo snel mogelijk te voorzien van een vervangend artikel of het probleem anderszins op te lossen.

Indien een feestpop door ons moeten worden geleverd, brengen wij transportkosten in rekening. Wij doen hiervoor vooraf een prijsopgaaf.