Systeemvloeren

Wanneer de vloer perfect vlak en waterpas moet zijn is het beter een systeemvloer te leggen. Deze vloeren worden altijd door onze medewerkers gelegd. We hebben keuze uit een aantal systemen.

Houten vloer op stalen balklaag. Toepassingen: Een robuust systeem waarmee kleine hoogteverschillen overbrugt kunnen worden. Dit systeem wordt met de hand gelegd en is in verschillende maten op te bouwen. Dus voor elke tent en toepassing is een passende vloer op te bouwen. 

Casettevloer hout/aluminium. Toepassingen: Dit is een zeer modern systeem hiermee kan men hoogteverschillen overbruggen. Bij grote hoogteverschillen kunnen we de vloer “opblokken” tot max. 1 meter. Deze vloer wordt geheel waterpas gelegd d.m.v. een laser of waterpas. De lichtgewicht panelen worden handmatig gelegd, dus het terrein blijft intact. Het warme karakter blijft behouden bij houten panelen. De panelen zijn in verschillende maten verkrijgbaar dus voor elke tent en toepassing is een passende vloer.        

Huurprijzen van de Cassettevloer geven wij op aanvraag. 

Afhankelijk van de locatie en plaats waar de vloer gelegd moet worden, brengen wij  transportkosten in rekening. De bereikbaarheid van de locatie is hierbij van belang.  Wij doen hiervoor vooraf een prijsopgaaf.