Ons assortiment koffie en thee apparatuur bestaat uit verschillende typen apparaten. Traditioneel opschenken, volautomatische percolators, en koffiezetapparaten met glaskannen.  Daarnaast heetwater dispensers, warmhoudketels, thermoskannen en schenkkannen

Manco / breuk / schoonmaken: In geval van manco of breuk rekenen wij de vervangingswaarde of reparatiekosten. Wij zorgen ervoor dat de apparatuur schoon wordt aangeleverd. Na afloop van de huurperiode dient  u de materialen schoon in te leveren. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk dat wij de apparatuur voor u reinigen.  Informeer bij ons naar de tarieven.

Een huurtermijn bedraagt 3 dagen. Een leveringsdag, een gebruiksdag, een ophaaldag.  Meerdere dagen huren en of eerder opbouwen in verband met voorbereidingen feest of evenement kan in overleg. Een weekend telt als één gebruiksdag.  Mocht er onverhoopt storing ontstaan tijdens de verhuurperiode aan een van de gehuurde artikelen, dan proberen wij u zo snel mogelijk te voorzien van een vervangend artikel of het probleem anderszins op te lossen.

Indien de materialen door ons moeten worden geleverd, brengen wij transportkosten in rekening. Wij doen hiervoor vooraf een prijsopgaaf.