Vouwtenten

De vouwtent is een representatieve tent en makkelijk door u zelf te plaatsen.

Vouwtenten in meerdere uitvoeringen

De vouwtent heeft een scharnierend frame en is eenvoudig op te zetten zonder extra materiaal en in minder dan 15 minuten. Hij is geschikt voor binnen en buitengebruik. De ideale partytent dus. De vouwtent wordt ook vaak gebruikt als marktkraam of markt/presentatie tent.

De tenten zijn voorzien van 1 dichte wand, 2 wanden met deur en 2 wanden met transparante ramen. De wanden zijn naar believen te gebruiken of weg te laten. Het dak en de zijwanden bestaan uit kwaliteit polyester, zijn brandvertragend en uiteraard 100% waterdicht. De tenten zijn uitgevoerd in de kleur licht grijs.

De tenten zijn onderling te koppelen, en wij kunnen deze voorzien van een passende vloer. Op verzoek is het mogelijk dat wij de vouwtenten op- en afbouwen. Hiervoor vragen wij afhankelijk van de afmeting van de tent een vergoeding.

De huurprijs van een vouwtent is exclusief op- en afbouw. Afhankelijk van de locatie en plaats waar de tent komt te staan, brengen wij transportkosten in rekening. De bereikbaarheid van de locatie is hierbij van belang. Wij doen hiervoor vooraf een prijsopgaaf.