Vlondervloer

De vlondervloer is de door ons meest gebruikte tentvloer. 

De vlondervloer bestaat uit panelen van 50cm. breed bij 2, 3 of 4 meter lang. De panelen zijn opgebouwd uit geschaafde planken geschroefd op onderbalkjes Bij het leggen wordt de vloer in verband gelegd, zodat er een geheel ontstaat. De vloer wordt rechtstreeks op de ondergrond gelegd. Verder blijven glooiingen in het terrein zichtbaar. De vloer is makkelijk door uzelf te leggen, maar het is ook mogelijk dat wij dit voor u doen.

Met deze vloer is het mogelijk maatwerk te leveren. De panelen kunnen eventueel op maat worden gemaakt, wanneer er bijvoorbeeld een boom of bloemperk in de weg staat.

Toepassingen o.a. Op een vlak siergazon, een vlakke zandondergrond [bouwplaats – speelveld], op split, grind, op een redelijk vlak weiland of evenemententerrein, straatwerk, betonplaten en asfalt.            

De huurprijs van vloerdelen  is exclusief leggen en rapen.  Afhankelijk van de locatie en plaats waar de vloer gelegd moet worden, brengen wij  transportkosten in rekening. De bereikbaarheid van de locatie is hierbij van belang.  Wij doen hiervoor vooraf een prijsopgaaf.