Overdekt podium

Het overdekte podium is ideaal als tijdelijke verhoging voor, uitvoeringen, muziekoptredens, jurytent enzovoort.

Een leveringsdag, een gebruiksdag, een ophaaldag. Meerdere dagen huren en of eerder opbouwen in verband met voorbereidingen feest of evenement kan in overleg. Een weekend telt als één gebruiksdag.

De plaats van opbouw dient geheel vrij te zijn van obstakels [bijvoorbeeld: meubilair, planten, boompjes, etc.] en ook rond het podium dient er de nodige ruimte aanwezig te zijn om het podium te kunnen plaatsen.De locatie moet goed bereikbaar zijn en de loopafstand van het leverend voertuig en de plaats waar het podium komt te staan mag niet meer zijn dan 10 meter. Als dit niet het geval is dient u ons op de hoogte te stellen. In overleg wordt een kleine meerprijs berekend.

De plaats van opbouw dient geheel vrij te zijn van obstakels [bijvoorbeeld: meubilair, planten, boompjes, etc.] en ook rond het podium dient er de nodige ruimte aanwezig te zijn om het podium te kunnen plaatsen.

Afhankelijk van de locatie en plaats waar het podium komt te staan, brengen wij transportkosten in rekening. De bereikbaarheid van de locatie is hierbij van belang.

Wij doen hiervoor vooraf een prijsopgaaf.

Informatiekaart

Huurprijs

Op- & Afbouw

Transportkosten

Op aanvraag

Inbegrepen

Afhankelijk van locatie