Opblaasbare Pub Thema tenten

De Ierse Pub is een opblaasbare thema tent. 

Fantastisch voor een leuk thema feest pub – cafe – bar etc. In slechts enkele minuten staat deze fantastische partytent, en kan het feest beginnen.

Een kroeg bij u in de tuin in slechts 15 minuten? Het kan met deze opblaasbare “Irish Pub” overal waar u maar wilt.

IRISH PUB TENT BESTELLEN!

Opblaasbare Irish Pub, dé nieuwe feesttent

Deze gezellige opblaasbare Ierse Pub is een ware eyecatcher en compleet iets anders dan een standaard witte tent. De opblaasbare Pub is geschikt voor ongeveer 50 tot 60 personen, afhankelijk van de inrichting die u wenst. Zo kunt u dus ontzettend veel mensen kwijt in de tent. Wij adviseren u graag persoonlijk zodat het feest perfect bij uw gelegenheid past. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos! Wanneer je bijvoorbeeld jarig bent zult u dit natuurlijk vieren. Hiervoor kunt u dan ook gebruik maken van de opblaasbare pub. Bovendien is dit ook erg leuk om te doen omdat je dit natuurlijk ook niet vaak ziet. Het zal dan al meteen een feest worden die je nooit meer zult vergeten.

Dé mobiele kroeg van 2019; Ierse Pub

Waarom is dit nou de pub die je moet kiezen? Dan is eigenlijk vrij simpel. De opblaasbare pub is namelijk de mobiele kroeg van 2019. Niet alleen in 2019 was dit een echte hit, maar tot de dag van vandaag kan de kroeg eigenlijk niet ontbreken op een feestje. Het maakt dan niet uit of het gaat of een bedrijfsfeest of iets anders, je zult de kroeg overal voor kunnen inhuren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bedrijfsfeest
  • Jubileum
  • Een verjaardag
  • Familiedag
  • Vrienden weekend
  • en nog veel meer!

U kunt de opblaasbare pub dus daadwerkelijk overal voor gebruiken. Het huren zal echter ook zeer eenvoudig zijn, wel zitten er een aantal regels en voorwaarden aan. Een huurtermijn van een Sarah pop bedraagt namelijk 3 dagen. De eerste dag is een leveringsdag, de tweede dag zal de gebruiksdag zijn en als laatste dag weer een ophaaldag. Meerdere dagen huren is ook mogelijk. Een weekend zal tellen als één gebruiksdag. Mocht er onverhoopt storing ontstaan tijdens de verhuurperiode dan proberen wij u zo snel mogelijk te voorzien van een vervangend artikel of het probleem anderszins op te lossen.

Meer dan alleen een opblaasbaar café huren

Naast deze prachtige opblaasbare Ierse Pub verhuren wij ook een skihut [prijs op aanvraag] . Wat te denken van statafels, krukken, verlichting, glaswerk en serviesgoed. Kortom alles om van uw feest een geweldig feest te maken. Dit is ook wel zo makkelijk. U heeft natuurlijk geen zien om bij allemaal verschillende bedrijven aan te moeten bellen omdat je nog spullen mist. Wij zullen dus alle diensten aanbieden die je maar kunt bedenken. Heeft u een vraag over een bepaalde dienst of heeft u een wens waarvan u niet zeker weet of wij die kunnen realiseren dan is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, maar ook via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk antwoord geven.

Op- en afbouw van de tent

Voor de op- en afbouw van de tent hebben wij hulp nodig van minimaal 2 personen voor het uitvouwen en invouwen van de tent. Als extra hulp niet mogelijk is wordt een meerprijs van € 50,- in rekening gebracht.