Stretchtenten

De stretchtent is een ludieke flexibele tent. Deze tent is uitermate geschikt voor een feest of partij, waarbij de maat van de tent flexibel moet zijn. Door de speelse vorm creëert deze tent op elke plek de gewenste sfeer.

De stretchtenten zijn gemaakt van hightech stretchmateriaal. Brandvertragend, waterdicht en windbestendig. Vanwege de flexibele eigenschappen kan een stretchtent allerlei vormen aannemen. Hij is niet gebonden aan zijn eigen afmetingen. Een stretchtent doet namelijk wat hij wil. Hij past dus in elke tuin. Een stretchtent wordt ook wel flextent of bedoeïentent genoemd.

Stretchtent met passende vloer

De tenten zijn uitgevoerd in de kleuren zandgeel/beige-geel met witte binnenzijde en kunnen indien gewenst worden voorzien van een passende vloer.

De huurprijs van de stretchtent is inclusief op- en afbouw. Afhankelijk van de locatie en plaats waar de tent komt te staan, brengen wij transportkosten in rekening. De bereikbaarheid van de locatie is hierbij van belang. Wij doen hiervoor vooraf een prijsopgaaf.

De tenten zijn ook te schakelen aan elkaar. Meerdere combinaties mogelijk.

De stretchtent is in diversen afmetingen leverbaar van 5×5 tot 26×9 Vraag ernaar.