Overige Partybenodigdheden

Naast garderobe en partykramen, hebben wij alle benodigdheden om u feest, evenement, of happening te doen slagen. Zo verhuren wij naast serviesgoed, glaswerk, bestek en diversen apparatuur, ook parasols, lessenaars afzet palen met koord, rode lopers afvalbakken etc. Deze materialen zijn van professionele kwaliteit en hebben een representatieve uitstraling. Mocht u buiten ons assortiment om speciale wensen hebben, dan zullen wij proberen deze in te vullen.

Manco / breuk / afwassen: In geval van manco of breuk rekenen wij de vervangingswaarde. Wij zorgen ervoor dat uw gehuurde materialen schoon worden aangeleverd. Na afloop van de huurperiode dient  u de materialen schoon in te leveren. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk de materialen  door ons te laten reinigen.   

Een huurtermijn bedraagt 3 dagen. Een leveringsdag, een gebruiksdag, een ophaaldag.  Meerdere dagen huren en of eerder opbouwen in verband met voorbereidingen feest of evenement kan in overleg. Een weekend telt als één gebruiksdag.

Indien de materialen door ons moeten worden geleverd, brengen wij transportkosten in rekening. Wij doen hiervoor vooraf een prijsopgaaf.