Abraham of Sarah pop huren?

Abraham of Sarah gezien, 12.5 – 25 – 40 – 50 – 60 jaar getrouwd, geboorte, verjaardag, pensioen, geslaagd of gewoon een ander feest?

Wanneer iemand in uw familie, of misschien wel uzelf of uw partner 50 jaar is geworden dan zal hier natuurlijk ook een groot feest bij horen. Gezellig met de hele familie bij elkaar komen omdat je dan eindelijk de titel Abraham of Sarah krijgt. Wanneer u dan op zoek bent naar een mooie pop voor in de voortuin of langs de weg dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben namelijk een zeer ruim assortiment aan feestpoppen voor het 50ste levensjaar. Verder hebben we ook nog mooie feestbogen die bij de ingang kunnen worden gezet. Iedereen die dan binnen komt, zal ook zien dat er een Sarah of Abraham aanwezig zal zijn. Een Sarah pop hoort er natuurlijk ook wel bij. Velen vinden het lastig omdat ze dan 50 worden, maar het is toch ook wel leuk wanneer dit gevierd wordt.

Een pop voor binnen en buiten

U zult op onze website ook zien dat een Sarah pop of een Abraham pop voor zowel binnen als buiten beschikbaar is. De poppen die buiten staan zullen wel een slag groter zijn, maar dit is ook omdat je buiten natuurlijk geen plafond hebt waar je tegen aan kunt komen met de pop. De Sarah pop of Abraham voor binnen zal er dan komen te staan zodat je ook binnen aan iedereen kunt laten zien waarom je op het feest bent.

Een ander bijkomend voordeel is ook dat wij veel verschillende poppen aanbieden. Zo zal er voor iedereen ook pop zijn die mooi bij de persoon past. Verder hebben wij ook nog eens vele andere feestpoppen of bogen die u voor andere gelegenheden kunt huren. Deze zullen ook allemaal dezelfde hoogte van 4 tot 4.5 meter.

Het huren van een pop

Een huurtermijn van een Sarah pop bedraagt 3 dagen. Een leveringsdag, een gebruiksdag, een ophaaldag. Meerdere dagen huren is ook mogelijk. Een weekend telt als één gebruiksdag. Mocht er onverhoopt storing ontstaan tijdens de verhuurperiode dan proberen wij u zo snel mogelijk te voorzien van een vervangend artikel of het probleem anderszins op te lossen.

Indien een feestpop door ons moeten worden geleverd, brengen wij transportkosten in rekening. Wij doen hiervoor vooraf een prijsopgaaf.