Huwelijk

De mooiste dag van uw leven, wilt u delen met familie vrienden en kennissen. Wij bieden verschillende mogelijkheden om deze heuglijke dag luister bij te zetten met een van onze feestobjecten.

Onze opblaas poppen zijn erg mooi en vriendelijk geprijst  en met een hoogte van circa 4.0 – 4.5 meter vallen zij op bij elk feest. De opblaasbare poppen zijn makkelijk te hanteren en op te zetten.  Onze feestpoppen worden geleverd in een handige opbergtas en voorzien van alle benodigde montagematerialen en een duidelijke opzetinstructie.

Een huurtermijn bedraagt 3 dagen. Een leveringsdag, een gebruiksdag, een ophaaldag.  Meerdere dagen huren is ook mogelijk. Een weekend telt als één gebruiksdag. Mocht er onverhoopt storing ontstaan tijdens de verhuurperiode dan proberen wij u zo snel mogelijk te voorzien van een vervangend artikel of het probleem anderszins op te lossen.

Indien een feestpop door ons moeten worden geleverd, brengen wij transportkosten in rekening. Wij doen hiervoor vooraf een prijsopgaaf.