Nieuw in de tentenverhuur bij Lintsen: stretchtenten

tent huren

U bent gewend voor al uw benodigdheden voor feesten en evenementen terecht te kunnen bij Lintsen. In het bijzonder voor tentenverhuur. Daarom huurt u vanaf nu ook stretchtenten bij ons. Het rekbare doek van dit veelzijdige type tent is eenvoudig op te spannen in verschillende formaten en leverbaar in diverse maten. Zo heeft u de zekerheid dat deze tent bij u in de tuin past en, zo nodig, ook eenvoudig uitbreidbaar is. Handig voor als het weer tegenzit, of de opkomst onverwacht groot blijkt. Niet voor niets zijn veel van onze klanten erg enthousiast over deze tent.

Dit type tent is ook bekend onder de namen flextent of bedoeïentent.

Voordelen van een stretchtent

De voordelen van deze tent zijn talrijk. Omdat wij diverse soorten tenten te huur aanbieden, zetten wij de specifieke voordelen van de stretchtent hieronder op een rij. Zo kunt u een goede afweging maken voor het type tent dat u huurt voor uw evenement.

Stretchtenten zijn:

  • Flexibel in omvang en eenvoudig te koppelen aan andere tenten;
  • Eenvoudig op te spannen;
  • Sfeervol en open;
  • Geschikt voor grote én kleine evenementen.

Deze tent huren bij Lintsen tentenverhuur in Gendt

Lintsen is hét adres voor tentenverhuur Gendt, tentenverhuur Angeren en tentenverhuur Nijmegen. Maar uiteraard kunt u ook u van ver buiten de regio bij ons terecht. Stretchtenten en al het andere dat u nodig heeft, bezorgen wij namelijk graag op locatie.

Weten of een stretchtent geschikt is voor uw evenement? Neem gerust contact op. Wij voorzien u graag van een passend advies.

stretchtent huren