Een 50-jarige? Verras dan de 50 jarige met een opblaasbare Scootmobiel of Rollator.

Is er in de familiekring, de vriendengroep, het sportteam of bij de collega’s van jouw klant een aanstaande 50’er te begroeten? Dan wil hij of zij vast een Abraham of Sarah in de tuin of bijvoorbeeld op de oprit van de jarige zetten. Dat is immers traditie? Wat is er dan mooier om Bram en Saar in een scootmobiel te plaatsen, in megagrote uitvoering van wel 4 meter hoog? Deze Benidorm Bastards zorgen ongetwijfeld voor veel hilariteit bij zowel de jarige zelf als de bezoekers van zijn of haar feestje én passanten van het huis van de ‘gelukkige’.

Ook nieuw in ons assortiment zijn Ouwe Lul en Feestvarken.

Ouwe lul! Da’s duidelijk


18, 35, 65, 67 of welke leeftijd dan ook: iedereen kan zich een ouwe lul voelen. Of zo genoemd worden. Bijvoorbeeld door familieleden, vrienden en vriendinnen, collega’s, sportmaten of buurtgenoten. Gelukkig is het meestal niet gemeend. Wil jij een familielid, vriend of collega even goed te grazen nemen bij zijn verjaardag? Dan is het natuurlijk een geweldig idee om deze opblaasbare Ouwe Lul voor zijn of haar deur te zetten.

Of kies je voor dit mega grote Feestvarken.

Ook in het assortiment. De Universele Thema Rozetten voor onze Sarah en Abraham poppen. De banners zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s. Ideaal voor als je een keer niet het standaard leeftijdsbordje wilt gebruiken. Mag de buurt stiekem niet weten hoe oud de Sarah of Abraham is geworden? Huur dan een pop met een van deze themabanners.