Stretchtent verhuur – zowel stretch als bedoeïenen!

Een breed assortiment aan tenten en andere party benodigdheden.

Er zijn talloze redenen om ons in te schakelen voor stretchtent verhuur. Feesten en evenementen in de buitenlucht vormen een voorname reden. In de wetenschap dat er een stevige tent staat, organiseert u met een gerust hart een buitenevenement. Mocht het weer toch tegenvallen, dan houden uw gasten het droog. Tegelijkertijd brengt de organisatie van een feest of evenement nogal wat werk met zich mee. Wij nemen u graag wat werk uit handen. Door een belangrijk onderdeeltenten en toebehoren – te leveren en het bestellen daarvan eenvoudig te maken.

Wat zijn stretchtenten?

Op zoek naar stretchtent verhuur een tent die ideaal is voor buitenevenementen? Grote kans dat een stretchtentook wel bedoeïenententen genoemd – in die behoefte voorziet. Dit type tent bestaat in feite uit een enkel doek, rustend op palen en afgespannen aan de zijkanten. Het grote voordeel hiervan is dat de tent een open karakter heeft, wat hem zeer geschikt maakt voor barbecues, voorstellingen en openbare besprekingen. Hier plaatst u spullen die niet nat mogen worden. Bijvoorbeeld een geluidsinstallatie. Tijdens een barbecue is het een ideale plek om het eten neer te zetten.

 

Een opgestelde stretchtent in een veld

Wat zijn stertenten?

Een stertent is een puntige tent, opgebouwd rondom een enkele paal. Het doek wordt niet volledig tot de grond toe afgespannen, wat ook deze tent een open karakter geeft. Bijkomend voordeel vergeleken met bedoeïenententen is dat stertenten geen extra stokken heeft, die in de weg kunnen zitten. Daarnaast is de tent, zeker in het midden, een stuk hoger. Daar staat tegenover dat stertenten relatief minder overdekte ruimte bieden.

Eenvoudig tenten huren bij tenten verhuur Arnhem

Bent u op zoek naar iets anders stretchtent verhuur voor een evenement? Bij Lintsen slaagt u altijd. Behalve over de hiervoor genoemde soorten tenten beschikken wij ook over andere tenten. Bijvoorbeeld over dichte tenten, die bij harde wind of slechter weer betere bescherming bieden. In alle gevallen bieden wij een eenvoudig bestelproces en de mogelijkheid om tenten te huren in grotere aantallen. Daarnaast bestelt u bij ons ook eventuele toebehoren. Denk aan een vlonder vloer of licht voor in de tent.

Vragen over tenten huren? Neem dan contact met ons op!

Onze verhuurpagina’s zijn zo georganiseerd om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Bij elk type tent staan afmetingen, een uitgebreide beschrijving en duidelijke foto’s. Maar we nemen het u natuurlijk niet kwalijk dat u alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben. Heeft u vragen over stretchtent verhuur bij Lintsen? Bijvoorbeeld of wij een bepaald soort tent voldoende beschikbaar hebben op een bepaalde datum? Stel uw vraag gerust. U mag ons bellen of contact met ons opnemen via ons contactformulier.